Emäntä on ollut laiska ja hiukan kiireinen päivittämään nettiplogia. Elle-neiti kyllä joutaisi päivänmittaan tätä päivittelemään, kun emäntä on töissä, mutta tassut ovat hiukan kömpelöt näppäimillä, joten neiti ottanee unia päivittelyn sijaan. Ei voi tosin tietää nukkuuko neiti vai  tekeekö muuta mm. itkeekö se, kun ei olla nyt naapureita haastateltu. Pari viikkoa sitten toinen naapuri sanoi että koko ajan kuuluu jotain ulinaa ja toinen naapuri sanoi että ei mitään ja kolmas että vähän kun lähden mutta rauhottuu sen jälkeen... Että otappa tästä selvää. Sen tiedän että neiti on syönyt pikkusen aamutohvelia ja nakertanut sandaalin nauhaa. Sitten yksi kuulakärkikynä on jotenkin päätynyt tuhottujen esineiden listalle ja eilen neiti oli kannellut juhannuksena tilaamiani joulukortteja ympäri kämppää. No mitä jättää kortit lojumaan keittiönpöydälle, eikä laita niitä talteen. Oma syy, ei maha mitään. Onneksi jokainen on vielä postituskelpoinen :D

Ellen juhannus meni mökillä pyöriessä. Neiti laukkasi ja piehtaroi pelloilla. Haisteli hyviä hajuja rannassa ja metsässä. Onkiminen oli hiukan tylsää ja liikkuva laituri aika pelottava. Lasten kanssa maissa oli paljon paljon mukavempa. Veteenkin olisi pitänyt päästä, mutta laineet oli liian pelottavia että piti hiukan haukkua niille :D
Juhannusaika oli täydellistä koiranelämää Ellen mielestä, mutta city-koirana se oli myös iloinen kun turvavyövaljaat puettiin päälle ja auton ovi avattiin lähtöä varten. Olenkin huomannut että kun neidille laitetaan valjaat ja mennään ulos, se käy pikku pissalla nurkalla ja juoksee kipin kapin auton oikealle puolelle (missä sen paikka on takapenkillä) eikä valitse parkkipaikalta väärää autoa tai edes hingu etupenkille. Fiksu koira!

Tiistaina Elle piti pestä ja sehän meiltä luonnistu...jotenkin. Tällä kertaa ei ollut kylmää ojavettä vaan suoraan lämmintä raanavettä. Neiti ei niin millään olisi asettunut aluksi pesuun, mut lopussa sekin onnistu ja päästiin puhtaana kylppäristä ulos. Sitten olikin kuivauksen vuoro... Kun yhdessä kädessä on karsta ja toisessa on fööni niin ei jää enää yhtään kättä pitämään koiraa kiinni... Reilun tunnin kuivausoperaation jälkeen emäntä hyppi tasajalkaa, huusi hallelujaa ja näytteli voiton merkkejä :D Oli tosi tosi iso työvoitto koko homma.

Eilen keskiviikkona sitten käytiin trimmauksessa Kennel Kirsikkapuun Arjalla. Neidistä tuli taas kerran tosi söpö, vaikka ei suuremmin vähennettykään karvaa. Jalka- ja häntä tupsut pienennettiin puolella ja päätä siistittiin hiukan rankemmalla kädellä. Ihan puudeliksi neiti on tunnistettavissa. Huomenna perjantaina on sitten emännän vuoro. Kuontalo tässäkin päässä hihnaa kuntoon.