Aamu sarasti todella kauniisti aamulenkillä, tosin talutushihnan toisessa päässä oleva kaksijalkainen kärsi kamalasta flunssasta ja onnekseen huomasi ettei koirakaan halunnut kiirehtiä vaan meni todella nätisti. Pienen aamulenkin jälkeen molemmat ottivat ruhtinaalliset "päikkärit". Ehkä eilinen mökkireissu sai molemmat väsyneiksi?! Sen haluankin jakaa teille :)

"Voi kun oli taas kiva kirmata ihan vapaasti!" Ainakin siltä se vaikutti kun neiti otti ja viuhtoi menemään häntä suorana ympäri pihamaata. Sen "piti" olla apuna isälle, joka pesi asuntovaunua ja äidille joka kaivoi kukkapenkkejä. Kuono oli aika mudassa jossain vaiheessa :D
Ja varsinkin kun pestiin emännän auto niin se veden räiskyttely oli ihanaa! Huuhteluletkusuihku oli myös ihan mielettömän mukava ja kun se osoitti vielä mättäiden keskelle niin suihkuttelupaikka oli ihanteellinen. Kun me huomattiin että koira hakeutuu ihan tosissaan avonaisen letkun alle niin pumppu piti katkaista vähäksi aikaa. Neidin ilme olisi ollut ikuistamisen arvoinen. Vitsi että sitä harmitti ettei saanut enempää läträtä! Ja se oli vielä viileetä ojavettä... Onneksi vain tukka oli märkä eikä koko koira.

Ruoka-ajan jälkeen neiti uskalsi jo "yksin" lähtä pihalle, kun väsynyt emäntä otti tuplapäikkärit mökissä muiden lähtiessä pihatöihin. Oli kuulemma ollut nätisti pihapiirissä eikä ollut itkenyt minun perään. Hieno homma!
Ennen kotiin lähtöä isä halusi käyttää koiraa vielä metsässä. Neiti seurasi isää pihan laitaan, mutta jäi istuskelemaan siihen mihin piha loppui. Heti, kun minä liikahdin mökin kuistilta lähteäkseni mukaan neiti karautti isä perään. Aika fiksu tyttö, ei lähde pihasta ennen kuin minä lähden mukaan :) Mättäältä mättäälle hyppeleminen oli taas mahtavaa, mutta tästäkään riemusta ei ole yhtään kuvamateriaalia saatavilla:(

Nyt varmaan uskot miksi olemme tänään "vähän väsyneitä"?!