Huh huh.

Päivä alkoi lupaavasti auringonpaisteella ja lämpimällä ilmalla, mutta se jäi sitten siihen. Nyt illalla sataa vettä, kuin saavista kaataen ja päivänkulku vastaa hyvin säätä... Töissä ja kotona, kummassakaan ei oikeen luistanut hyvin :(

Kävin kurkkaamassa Elleä ruokatauollani puolenpäivän aikaan ja kämppä oli kunnossa. Kenkiä ei oltu syöty eikä muutenkaan mikään paikka ollut rempallaan. Tosin pääsin luutuamaan eteisen lisäksi käytävän... Sen verran oli tapahtunut silmämääräisesti, että Neiti oli vain päässyt jotenkin ruokapöydälle. Se jää arvailuksi miten, mutta tiesin sen kun yksi keksi oli lattialla ja toinen oli keksikupin vieressä pöydällä. Kuppi oli tosin siinä mihin sen olin aamulla jättänyt: keskellä 80cm pöytääni. Keksejä ei kuitenkaan ollu syöty, joten neiti ei tykkää ainakaan Balleriinoista.

Kotiuduttuani töistä vein neidin ulos. Se raasu yritti haukkua suurempaa koiraa, mutta siltä tuli kurkusta vain pientä pihinää. Ja syynkin kuulin kauppareissulla (Elle lähti edellä porukoiden luokse äidin kanssa)naapurin ihanalta pariskunnalta: Elle oli ulvonut 8-16.30 ja pitänyt tauon silloin kun kävin kotona. Et silleen. Nyt mietitään mitä tälle voisi tehdä. Koko kerrostalo kuulemma kuulee neidin ulvonnan..